Üks küsimus: Millal kriis lõpeb?

ÄP 21. jaanuar 2009, 00:00

Toomas Kruustük, Nõo Lihatööstuse juht
Ma olen optimist ja usun, et asi korrastub kuni suveni ja kui ilmad paremaks lähevad ja päike kõrgemalt paistma hakkab, läheb paremaks. Eestlastele on omane välja rabeleda sellest jamast ning sügisest läheb asi kindlasti paremaks. Ma arvan, et oktoober-november on rasked kuud ja detsembris tuleb elavnemine.

Mauno Leppik, Stravangeri juht
Väga hea, kui ta nii oleks. Ennustused, mida on tehtud viimased 1,5 aastat, pole ajaliselt küll päris täppi läinud. Kas Eesti tuleb sellest inertsist välja suvel - see on nüüd natuke optimistlik. Ma rihiks rohkem sinna sügise poole.

Kristjan Kongo, Fazer Eesti äriarendusdirektor
Põhi võib saabuda sel suvel küll. Olen seda isegi lootnud, et põhi kiiresti kätte jõuaks. Küsimus on selles, millal me suudame selle noole sealt põhjast ülespoole suunata. See on ilmselt ka küsimus, mis kõiki huvitab.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing