Üks küsimus: Kuidas kriisi enda kasuks pöörata?

ÄP 19. veebruar 2009, 00:00

Richard Villems, Eesti Teaduste Akadeemia president
Valitsuskabinet lõi nüüd, majanduskriisi ajal, pretsedendi - pöördus majandusteadlaste kui ekspertide poole nõu saamiseks. Valitsus peaks nendes probleemides, kus on vaja pigem ekspert-, mitte poliitilisi otsuseid, kaasama üha enam seda teadmist, mis meil loomupäraselt kättesaadav on. Valdav osa Eesti teadlastest ütleks kindlasti sõna sekka küsimustes, milles nad kodus on.

Toomas Noorem, SA Tartu Teaduspark tegevjuht
Ajal, mil eksportida on üha raskem, tasuks hoopis mõelda sellele, kuidas vähendada importi. Et kuidas me kodus saaksime palju asju ära teha, et importi vähendada. Sellega tasakaalustaksime ka kaubavahetuse bilanssi.

Kaido Mäesalu, ASi Suwem juhataja
Kahtlemata pakub majanduskriis võimalusi ning uusi Eesti edulugusid juba kirjutatakse. Nendeks on ettevõtted, kes näevad kaugemale, ega tee lühiajaliselt kiiret kasu lubavaid otsuseid. Tõsi, kriisi enda ajal on raske midagi muuta, kui just kriis ei jää aastateks kestma.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:57

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing