Üks küsimus: Kas Arengufond peaks jätkama?

ÄP 31. märts 2009, 00:00

Erik Puura, TÜ Tehnoloogiainstituudi direktor
Ma arvan, et Arengufond peaks jätkama. Arengufondi on süüdistatud liigses konservatismis ja selles, et nad on tegelenud rohkem seirega. Arengufondi oleks kritiseeritud ka siis, kui see oleks teinud suure riskiastmega projekte.

Viljar Jaamu, ettevõtja
Asutus on üsna eemale läinud oma peamisest eesmärgist ning tegeleb liialt uuringute ning muude pehmete väärtustega. Selle, kas Arengufond peaks jätkama, peab otsustama asutaja, ja mõtlema sellele, kas Arengufond täidab praegusel kujul oma eesmärki.

Allan Martinson, MTVP juhtivpartner
Ma arvan, et Arengufond peaks jätkama. Riskikapitali investeeringute käivitamine võtabki palju aega. Arengufondi tööd muudaks efektiivsemaks, kui Arengufond ise ei investeeriks, vaid jagaks konkursi korras need vahendid erafondidele. Seda teed on läinud Läti ja Leedu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing