ÄP 5 aastat tagasi: Tule võta laenu!

ÄP 13. mai 2009, 00:00

2004. aasta 13. mai Äripäeva esikaanel kutsub Hansapanga eraisikute panganduse juht Priit Põldoja laenu võtma. Kolm päeva ametis olnud mees teatas eluasemelaenu intresside alandamisest. Seni kalleimalt laenu andnud Hansapanga algatatud intressilangetuse tulemusena on kõik suurpangad asunud meelitama kliente enneolematult soodsate laenutingimustega. Kinnisvaraarendajad peavad intressilangetust enda tegevust soodustavaks, ent laenubuumi ei ennusta. "See näitab, et intressid ei tõuse ja krediidivõimalus püsib," ütles Uus Maategevdirektor Jaanus Laugus.

Hetkeseis: Tuli nii laenu- kui ka kinnisvarabuum (ja mitte ainult meil), mis meid nüüd targaks tegid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing