Üks küsimus: Kas Ansip peaks tagasi astuma?

ÄP 28. mai 2009, 00:00

Gunnar Kobin, Ülemiste City ASi nõukogu liige
Minu isiklik arvamus on, et ta oleks pidanud ammu tagasi astuma. Eemalt vaadates tundub sotsiaaldemokraatide minemalöömine otsitud tülina ning kõige aktiivsem sõnavõtja sellel teemal on peaminister. Teadmata telgitaguseid, on minu arvates tema selle kriisi kokku keeranud. Aga võib-olla ma eksin.

Üllar Taniberg, Viking Motorsi juht
Mul puudub selles küsimuses selge seisukoht. Jagan aga sellist arvamust, et aeg oleks intensiivselt alustada sisuliste tegevustega poliitiliste kempluste asemel. Pealegi, ega uus peaminister Ansipist parem ei pruugi olla.

Andres Pärloja, Koger & Partnerite juht
Hea küsimus. Minu üldine arvamus on, et kehval ajal tohib tuba raputada nii vähe kui võimalik. See seltskond, kes praegu koos istub, tehku korralikult oma töö ära ja võimalikele vahetustele mõtleme rahulikumal ajal. Igasugune ümbervahetamine võtab aega ja aega praegu ei ole.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:06
Otsi:

Ava täpsem otsing