Miks oli Kapol Seliga selline rutt?

ÄP 11. juuni 2009, 00:00

Ettevõtja Neinar Seli juhtum kahandab kapo ja prokuratuuri usaldusväärsust. Ühel päeval teatatakse, et inimest kahtlustatakse kriminaalkuriteos, kusjuures inimene ise on samal ajal Eestist ära. Järgmisel päeval teatavad uurimisorganid, et kriminaalasi lõpetati, sest millegi märkimisväärselt kuritegelikuga ettevõtja hakkama ei saanud. Jääb mulje, et uurimisorganitel oligi eesmärgiks korraks Seli negatiivsesse valgusesse panna. Kas siis sooviti ettevõtjat hirmutada või sooviti kedagi teist ehmatada või oli lihtsalt tegemist kehva tööga? Prokuratuur ja kapo võlgnevad selgituse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing