Rahakalender: Vaata ja kuula, mida räägivad suuremad ja tugevamad

ÄP 25. september 2009, 00:00

Oktoobri algus näitab kätte, kuidas maailma ja Eesti ettevõtjatel kolmandas kvartalis läks ja mida ennustavad tipptegijad aasta lõpuks. Laias maailmas teeb vahearuannetega juba 8. oktoobril otsa lahti maailma suurim alumiiniumitootja Alcoa, Eestis on kõige tublim Norma, mis saab oma raporti kokku 19. oktoobril.

Oktoober toob selguse ka Eesti Telekomi börsisaatusse. Eesti riik on lubanud pärast TeliaSoneralt välja kaubeldud ekstradividende ja tulumaksu oma telekomifirma aktsiad maha müüa. Kas see otsus tõmbab kaasa ka fondid ja erainvestorid, peaks selgeks saama juba oktoobri keskpaigas.

23. oktoobril saab suurema selguse, kas ettevõtjad ja eraisikud on muutunud laenude tagasimaksmisel tublimaks ja kas surnud punkt on ületatud. Igatahes kuu eest oli Eesti Panga hinnangul halvaks läinud laenude kasvutempos näha pidurdamist.

Järgmise rahakalendri avaldamise ajaks käib Äripäev juba kolmandat aastakümmet.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing