ÄP fototoimetus • 19. oktoober 2009 kell 21:00

Lugeja arvab

Keskerakonnale tõi võidu pronksiööTäpselt! Olen politoloogiga sama meelt.Politoloog on magama jäänud. Pronksiöö on ammu unustatud, praegu on teemad töötus, majanduslangus, pensionid. Savisaar vastandus oma loosungites Toompeale ja sellest piisas.Minu meelest paneb politoloog täiega mööda. Keskerakonna edu oli pigem ikkagi kampaanias õigetele asjadele rõhumine, mis on lihtinimestele kõige olulisemad. Hea näide on kartulite ja küttepuude hange, millele kulutatakse 500 000 krooni, kuid mille reklaamiks kulutati 2 miljonit krooni.Eestlasi on Tallinnas vist 52%. Kui Ühtne Venemaa oma valijad siin suudab aktiviseerida, on juba 30-40% häältest käes. Lisaks karjeristid, kes võitja poole valivad. Natuke kartulikuhjadest ja küttepuudest hullutatuid ja ongi 50% käes. Endised tallinlased elavad nüüd Viimsi, Saue, Harku, Jõelähtme ja Rae vallas. Noh, Nõmme on ka veel keset kõrbe.

Autor: ÄP

Hetkel kuum