ÄP fototoimetus • 8. detsember 2009 kell 21:00

Üks küsimus: Kes võiks olla ettevõtluse sõber?

Ott Licht, Viru Õlu juhatuse esimees

Oma äri seisukohast vaadates võiks ma öelda, kes on mitte sõber - meie suured riigijuhid, näiteks peaminister, kes ütles, et Eestis on ainult üks õlletehas, unustades ära kaks teist. President on kiitnud rohkem Läti jäätiseid kui Eesti omasid.

Ingmar Saksing, LVM Kinnisvara omanik ja juhatuse liige

Mina pakun ettevõtluse sõbraks Pärnu piirkonna ettevõtjat Peeter Hunti, kes on Wendre suuromanik ja kes on linavabrikust teinud Pärnumaa suurima tööandja. Nii suures mahus uusi töökohti pole kellelgi teisel sellel aastal ette näidata.

Aldo Parik, Oskar LT ASi omanik ja tegevjuht

Ma küll ei saa aru, et keegi oleks praegu ettevõtjaid sõbralikumalt kohelnud kui tavaliselt. Ei tule küll sellist ette.

Autor: ÄP

Hetkel kuum