Väinu Rozental • 1. september 2010 kell 15:26

Nestor: nii riik kui Tallinn võtku oma eelnõu tagasi

Riigikogu rahanduskomisjoni sotsiaaldemokraadist liige Eiki Nestor kutsub üles riiki võtma tagasi müügimaksu keelustav eelnõu ning Tallinna linna oma eelarvet hoolsamini üle vaatama.

Nestor ütles Delfile, et tema hinnangul on tavatult vara vastu võetud Tallinna linnaeelarve Keskerakonna vastus Reformierakonna ja IRLi poolt esitatud kohalike maksude seaduse muutmise eelnõule

"Tegelikult tahtsid Reformierakond ja IRL müügimaksu keelustamise eelnõuga teha Tallinna linnale karjapoissi ja nüüd teeb siis Tallinna linn riigikogule tagasi, aga nii ei käituta – tegu on raha asjadega ja siin tuleb olla korrektne ning täpne,“ sõnas Nestor.

"Ma kutsuks üles sellisele lahendusele, et Reformierakond ja IRL võtavad tagasi oma puhtalt poliitika tegemisele ja üldse mitte raha asjadele mõeldes tehtud eelnõu. Ja kui nad seda teevad, siis saab ka Edgar Savisaar Tallinna volikogust tagasi kutsuda oma kiiruga tehtud eelnõu," ütles Nestor.

Hetkel kuum