• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Slovakkia plaan B: lahkuda eurotsoonist

  Euroopa võlakriisiga ümberkäimine on kaugel vastutustundlikkusest, kirjutas Sulik kohaliku majanduslehe Hospodarske Noviny arvamusartiklis. Riigid, mis on olnud fiskaalselt ettevaatlikud, võivad sattuda hätta, kui nad peavad osalema oma võlgnikest kaasriikide päästmises, arvab Sulik. "Slovakkia jaoks on aeg lõpetada eurotsooni liidrite pime usaldamine ja olla valmis plaaniks B," ütles Sulik, kes on ühtlasi valitsuskoalitsiooni kuuluva SaS-partei esimees.
  2009. aastal eurole üle läinud Slovakkia on ainus riik 16 eurotsooni liikmest, kes keeldub Kreeka päästmises osalemast. Peaminister Iveta Radicova administratsioon on kutsunud üles lubama võlgades liikmesriigid pankrotti minna, kaasates potentsiaalsete kadude jagamisse ka erasektori.
  EL peaks olema valmis loobuma selliste riikide nagu Kreeka rahalisest toetamisest, kui ei ole täidetud abikriteeriumid, kirjutas Euroopa Koostöö- ja Arenguorganisatsioon (OECD) eile ühes oma rutiinsetest ülevaadetest.
  Autor: Katri Soe-Surén
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.