Indrek Kald • 22. detsember 2010 kell 10:55

Savisaar avab edasised plaanid täna kl 16

Venemaalt Keskerakonna valimiskampaaniaks raha küsimises kahtlustatav Tallinna linnapea Edgar Savisaar annab täna kl 16 uue pressikonverentsi.

Keskerakonna büroos Toom-Rüütli tänaval toimuval pressikonverentsil osalevad lisaks Savisaarele ka riigikogu põhiseaduskomisjoni esimees Evelyn Sepp ja Lasnamäe linnaosavanem ning endine Tallinna aseprefekt Kalle Klandorf, kes teavitavad ajakirjandust edasistest sammudest.

Täna kell 12 toimus Savisaare iganädalane pressikonverents Tallinna pressikeskuses. Linnapea kinnitas, et ei plaani ise tagasi astuda. Kapo raportit, mille järgi küsis Savisaar Venemaalt Keskerakonnale raha, nimetas ta poolikuks, tõestusi mitte sisaldavaks ning mitmeti tõlgendavaks.

Keskerakonna juht lisas, et täna hommikul jõudis ta kapo raporti läbi lugeda ja tal on hea meel, et ettekanne toetab tema sõnu. Kaitsepolitsei on minu poolel, märkis Savisaar.

Hetkel kuum