Viik: kõnnime õhukesel jääl 

Kaisa Gabral 03. jaanuar 2011, 09:55

Me kõnnime väga õhukesel jääl, pidades silmas seda, kui väikese arvu tehnoloogiaspetsialistidega on meie infoühiskond välja arendatud ja kuivõrd vähe inimesi on esmase tööna infotehnoloogia spetsialistid, märkis IT-visionäär Linnar Viik Terevisioonis.

Tema hinnangul on aga just IT nii maailmas, kui ka Eestis tuleva majanduskasvu mootoriks.

"Selle märke on eelkõige märgata ettevõtluses, alustavas ettevõtluses ja mitte niivõrd tehnoloogiasektoris, kuivõrd valdkondades, kus teda on seni vähem rakendatud - teenindussektoris, erinevates meditsiini-, tervishoiu-, puhketeenuste valdkondades. Tööstussektoris võib-olla mitte nii palju kui teenindussektoris," selgitas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. January 2011, 09:56
Otsi:

Ava täpsem otsing