Klandorf: kapo vastus on ammendav ja arusaadav

Indrek Kald 10. jaanuar 2011, 18:24

Tallinna linnapea Edgar Savisaare Vene raha skandaali uurinud Keskerakonna "tõekomisjoni" esimees Kalle Klandorf on kaitsepolitsei vastusega oma teabenõudele rahul.

"Kaitsepolitseiameti vastus on ammendav ja arusaadav," lausus Klandorf Delfile.

Kaitsepolitsei kirjutas reedel Klandorfile saadetud kirjas, et Savisaare rahaküsimise juhtumis tuvastatud faktid on juba avaldatud kapo peadirektori käskkirjas ja täiendava teabehankeinfo salastatuse ennetähtaegne kustutamine ei ole praegu võimalik.

Ühtlasi teatas kaitsepolitsei Klandorfile, et käskkirjast ei nähtu, nagu oleks kapo Savisaare või ühegi teise käskkirjas nimetatud isiku suhtes teostanud jälitustegevust. Eelmisel nädalal avaldatud "tõekomisjoni" raportis väidetakse nimelt, et Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare vastu teostati pikaajalist jälitustegevust.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. January 2011, 18:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing