Investorid on Inteli suhtes ettevaatlikud

Rait Rebane 14. jaanuar 2011, 21:30

Ühendriikide kiibitootja Inteli täna avaldatud positiivsed majandustulemused ei suutnud viia firma aktsiat tõusule. Investoritel on siiani meeles aastatagune mööda pandud prognoos ning seetõttu suhtuti ettevõtte tulemustesse ettevaatusega.

Intel teatas eile hilisõhtul prognoositust paremad majandustulemused ning võib-olla heast neljandast kvartalist tingitud liialt optimistliku aastaprognoosi. Rodman & Renshaw analüütiku Ashok Kumari sõnul on turg liiga skeptiline ettevõtte prognoosi suhtes.

„Probleem on selles, et Inteli prognoosid on sama täpsed kui ilmaennustus,” ütles Kumar, „eelmisel aastal andis kompanii väga optimistliku väljavaate, mida paar nädalat hiljem alandati.”

Täna on kiibitootja aktsiahind kukkunud 0,87 protsenti 21.1 dollarini.


 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. January 2011, 21:31
Otsi:

Ava täpsem otsing