Karge jahutus

Signe Sillasoo 21. jaanuar 2011, 00:00

Natuke alternatiivsemat kuulamist pakub indie-muusikat mängiv Londoni bänd White Lies. Indie sekka ka melanhoolset industriaalset hõngu muusikasse segav seltskond on jõudnud plaadilt välja lasta eduka singli "Bigger Than Us", ent millest plaadil hulga paremaid palasid leidub.

Bändi tundub olevat mõjutanud nii Joy Divisioni lauljale Ian Curtisele iseloomulik vokaalikasutus kui ka Depeche Mode'i plaadilt "Violator" tuttav ajatu elektrooniline sound. Aprilli keskel Eestis kontserdi andva bändi teiselt stuudioalbumilt on kahjuks, nagu sõiduauto iluvõrelt märk, puudu see üks kindlalt meelde jääv lugu. Ehk järgmine kord. Seni tuleb nautida pakutavaid helisid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing