Kaisa Gabral • 1. veebruar 2011 kell 6:00

"Ilvesele varumees läikima löödud"

Sirbi peatoimetaja ja president Toomas Hendrik Ilvese kunagine osalise ajaga nõunik Kaarel Tarand kinnitas Delfile, et Wikileaksi valguses on Reformierakond praegusele riigipeale juba asendusmeest läikima löömas.

"Kui presidenti läbi aegade nii parlamendist kui eriti erakondadest hoopis tugevamalt toetanud avalik arvamus vähegi selle mudasaluudi tõttu allapoole langeks, siis tunneb nii mõnigi "kardinal", et saab pärast 7. märtsi Toomas Hendrik Ilvese tagasivalimise eel hoopis rohkem tingimusi esitada," oletas Sirbi peatoimetaja. "Et mida president peab ja mida võib, eriti Reformierakond, kes pole ju Ilvest toetades kunagi siiras olnud ja kellel juba praegu on Ilvesele asendusmees läikima hõõrutud. Et see siis ilusa ja puhtana õigel ajal välja tuua vana ja määrdunu asemele."

 

Hetkel kuum