Aivar Hundimägi • 7. veebruar 2011 kell 18:48

Vaata, keda sotsid ministriteks pakuvad

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhatus kiitis heaks erakonna esimehe Sven Mikseri välja pakutud ministrikandidaadid. Erakond pakub igale ministrikohale kaks kandidaati.

Peaminister – Sven MikserHaridusminister – Peeter Kreitzberg ja Mart MeriKultuuriminister – Indrek Saar ja Jaak AllikJustiitsminister – Allar Jõks ja Kadi PärnitsKeskkonnaminister – Kalvi Kõva ja Karel RüütliMajandus- ja kommunikatsioonimister – Urve Palo ja Rene TammistRahandusminister – Ivari Padar ja Rannar VassiljevSotsiaalminister – Eiki Nestor ja Heljo PikhofVälisminister – Hannes Hanso ja Katrin SaksKaitseminister – Marianne Mikko ja Kaupo KändSiseminister – Andres Anvelt ja Jaan ÕunapuuPõllumajandusminister – Jaanus Marrandi ja Kalev KotkasRahvastikuminister – Vadim Belobrovtsev ja Andra VeidemannRegionaalminister – Rein Randver ja Jüri Morozov

Hetkel kuum