Katre Pilvinski • 25. veebruar 2011 kell 14:48

Mupo juht: töökaotused pole seotud Laari kohvikuga 

Munitsipaalpolitsei ameti juhataja Monica Rand märkis, et see on kahetsusväärne, et kolme ametniku teenistusest vabastamist põhjendatakse asjasse mitte puutuva väärteomenetlusega.

„See, et kolme ametniku teenistusest vabastamist põhjendatakse asjasse mitte puutuva väärteomenetlusega, on kahetsusväärne,“ nentis Rand pressiteate vahendusel.

Niinimetatud Laari kohviku menetlus alustati põhjusel, et kohvik „Mosaiigile“ paigaldati silt, mille puhul võib tegemist olla kooskõlastamata välireklaamiga. „Menetlus alustati, et väärteomenetluse käigus selgitataks välja, kas tegemist on kooskõlastamata välireklaamiga,“ selgitas Rand.

„Välireklaamide, infokandjate jms kooskõlastamist Tallinna kultuuriväärtuste ameti ja kesklinna linnaosa valitusega nõutakse kõigilt Tallinna vanalinna muinsuskaitsealal asuvate kinnistute või ehitiste omanikelt,“ rõhutas Rand. „Need nõuded on kõigile ühesed ja nende täitmisel on kõik võrdsed.“

Teates märgiti, et artikli autor munitsipaalpolitsei ametilt eile kommentaari ei küsinud. Postimehe andmeil said ameti juhataja asetäitja Kalmer Filatov, menetlusosakonna juhataja Margit Teino ja sisekontrolör Tiina Raja ametist priiks seetõttu, et keeldusid trahvimast Vabaduse väljaku ääres asuva Laari kohviku pidajat.

 

 

Hetkel kuum