Merkel pääses napilt eluga

Katri Soe-Surén 20. märts 2011, 10:11

Saksa kantsler Angela Merkel pääses napilt rängast helikopteriõnnetusest. Politsei teadetel ei olnud tegemist sabotaažiga.

Merkel oli kolmapäeva õhtul Saksamaal valimistuuril, kui seiskusid tema helikopteri mõlemad mootorid. Superpuma 332 hakkas kukkuma 1600 meetri kõrguselt, vaid mõnisada meetrit enne maapinda õnnestus meeskonnal mootorid taas käivitada ja halvim ära hoida. 

„See on keeruline olukord, kui mõlemad mootorid üksteise järel välja langevad,“ ütles ajalehele kommentaariks üks politseiametnik. „Meeskond tegutses täpselt reeglite järgi ja startis mootorid uuesti.“

Vahejuhtumi põhjused ei ole veel selged, uurimine käib. Ajalehe andmetel oli kopter peaaegu et uus ja võeti kasutusse alles 2010. aasta detsembris. Saksa politseieksperdid ei eelda, et tegemist võis olla sabotaažiaktiga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    23. March 2011, 10:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing