Sprint Nexteli aktsia -4 protsenti

Rait Rebane 29. märts 2011, 21:03

Nädala teisel kauplemispäeval on USA mobiilioperaator Sprint Nexteli aktsia kukkunud enam kui 4 protsenti. Investorid tunnevad muret, et AT&T ja T-Mobile ühinemine kahjustab ettevõtte majandustulemusi.

Eelmisel nädalal teatavaks tehtud Ühendriikide suuruselt kolmanda telefonioperaatori AT&T ja T-Mobile USA ühinemine on viimastel päevadel palju vastukaja tekitanud. Näiteks teatas täna Sprint Nexteli asepresident Vonya McCann, et kahe firma ühinemine kahjustab konkurentsi ajal, mil sektor seda kõige vähem ootab.

Täna teatas ka New Yorki prokurör Eric Schneiderman, et tema büroo kavatseb läbi töötada AT&T ja T-Mobile tehingu tagamaad võimalike konkurentsivaenulike põhjuste tõttu.

Sprint Nexteli aktsia on teisipäeva pärastlõunaks kukkunud 4,1 protsenti 4,55 dollarini, AT&T aktsia -0,15 protsenti 26,66 dollarini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. March 2011, 21:03
Otsi:

Ava täpsem otsing