Suveajale üleminek häiris piimavedu

Jaana Pikalev 31. märts 2011, 00:00

Mitmes Rimi poes oli viimasel kahel päeval piimaleti juures silt "Tarneraskused". See ei olnud siiski tootjatest põhjustatud, vaid tõrkus hoopis IT-süsteem.

Osa Rimi poodide majandustarkvara kogub värskete kaupade tellimused öösel kell 2.30 ning möödunud laupäeva öösel ei osatud arvestada, et kellaaega 2.30 ei eksisteerinud, ning seetõttu ei saanud hankija õigel ajal tellimust esitada.

"Arvutisüsteem ei võtnud vastu Rimi nelja suurema kaupluse (Ülemiste, Haabersti, Mustakivi, Narva Rimi) piimatoodete tellimust ning sel põhjusel jäi piim esmaspäevaks tellimata," selgitas Rimi kommunikatsioonijuht Katrin Bats.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing