Maardulased kahtlustavad järvekalade hukus tee-ehitust

Anne Oja 16. aprill 2011, 11:50

Maardu järves hulbib praegu hulgaliselt surnud kalu, mis võisid kohalike elanike hinnangul hukkuda läheduses toimuva tee-ehituse tõttu.

Kuna Maardu järve katab veel suures osas jää, ei saa praegu hukkunud kalade arvu hinnata. Terve oma elu järve ääres elanud inimesed oletavad, et hukka on saanud 80-90 protsenti järves elanud kaladest, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Maardu järv on madal ja kui suvel alaneb veetase tuntavalt, jääb järv talvel ummuksisse ja kaladel pole suurt lootust. Kohalikud ütlevad, et vesi jäi madalaks pärast seda, kui tee-ehitajad kaevasid suvel läbi vanad väljavoolutorud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    16. April 2011, 11:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing