City Service võib uue omanikuga börsilt lahkuda

Fredy-Edwin Esse, California 13. mai 2011, 10:39

Swedbank teatas tänases analüüsis, et Vilniuse börsil noteeritud City Service'i suuromanik UAB ICOR plaanib enda osaluse müüki panna.

ICORile kuulub Leedu kinnisvarahaldusfirmast 63,39%, mille müümist firma Swedbanki sõnul kaalub. Swedbank AB on määratud antud tehingu finantsnõustajaks.

Tehingu tingimused aga võivad tähendada City Service'i lahkumist Vilniuse börsilt. Pärast aktsiate kontrollpaki ülevõtmist on uuel omanikul kohustuslik teha vähemusaktsionäridele ülevõtmispakkumine hinnaga, mis ei tohi olla madalam ICORile makstust. Juhul, kui väikeaktsionärid pakkumise vastu võtavad, võib Leedu börs jääda olulisest ettevõttest ilma.

Swedbanki sõnul ei mõjuta võimalik omanikuvahetus panga nägemust City Service'ist ega firma tulevikuväljavaateid. Pank jätkab "akumuleeri" soovitusega ning jätab ka aktsia hinnasihi 3,30 euro juures muutmata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. May 2011, 10:39
Otsi:

Ava täpsem otsing