Aivar Tuulberg jalamees 

Väinu Rozental 14. juuni 2011, 08:21

Politseinikke räigete sõnadega solvanud ja purjuspäi rooli keeranud ärimehel Aivar Tuulbergil tuleb nüüd kõvasti rahakotti kergendada ja kuu aega ei tohi ta ka autorooli keerata.

Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumajas tunnistati Tuulberg süüdi nii joobes juhtimises kui ka politseiniku solvamises ning talle mõisteti 3310 euro suurune rahaline karistus, menetluskuludena nõuti sisse 417,03 eurot ja lisaks sellele võeti Tuulbergilt üheks kuuks juhtimisõigus, kirjutab Saarte Hääl.

Süüdistuse järgi juhtis Aivar Tuulberg tänavu 30. aprillil kell 22.54 Muhu vallas Nautse külas Kuivastu maanteel sõiduautot Land Rover ning tal tuvastati alkoholijoove – tema ühes grammis veres oli 2,07 mg etanooli. Lisaks pandi Tuulbergile süüks ka politseinike solvamine, alates auto kinnipidamisest kuni vereanalüüside andmiseni Kuressaare haiglas.

Saarte Hääle andmetel on varem kriminaalkorras karistamata Aivar Tuulberg inimeste ees, keda ta solvas, vabandanud ning kahetseb juhtunut.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. June 2011, 11:18
Otsi:

Ava täpsem otsing