Anne Oja • 14. juuni 2011 kell 15:16

Eesti Post vahendab nüüd ülisalajast kiirlaenu

Kiirlaenufirma Ferratum reklaamib Eesti Posti kliendina lihtsat ja kiiret raha saamise võimalust, millest ei jää panka maha mingit jälge.

Ferratumi 35-190 euro suuruse kiirlaenu argumentideks on sularaha saamine nii, et pank seda ei tea ja võimalus seda raha kõikjal Eestis vabalt kasutada. Kiirlaenu väljastajaks ja tagasimaksete vahendajaks on Eesti Posti kontorid.

Eesti Posti teatel tegele nad laenude väljastamise, vaid kiirlaenufirma saadetud rahakaartide edastamisega, mille puhul on tegemist turvalise ning täpselt reglementeeritud teenusega, kus Eesti Post järgib kõiki õigusaktidest tulenevad nõudeid.

Uus kiirlaenu edastamise viis on märkimisväärne seetõttu, et Eesti pangad on käsitlenud arveldusarvele laekunud ja sealt tasutud kiirlaene ohumärgina, mis tõstab laenuvõtja riskimarginaali või välistab pangalaenu saamise sootuks.

Hetkel kuum