Sõru Jazz toob Hiiumaale tipud

ÄP 17. juuni 2011, 00:00

Tänavu neljandat korda toimuval Sõru Jazzil saab esinemas näha rohkem kui 50 Eesti parimat džässimuusikut.

Kaks festivalipäeva on taas täis head muusikat. Toimub kümme kontserti, kus astub üles rohkem kui poolsada muusikut. Nagu varasematel aastatel on Sõru Jazzi korraldajad ka tänavu kutsunud esinema enamasti need Eesti džässimuusikud, kes on aasta jooksul astunud üles Tallinnas Teatri Puhveti salongiõhtutel.

Kauneid helisid kutsuvad ellu näiteks noored vokalistid Rebecca Kontus, Hedvig Hanson ja Kadri Voorand. Üles astuvad ka sellised tuntud vanameistrid nagu Tõnis Mägi, Els Himma ja Riho Sibul. Samuti ei puudu üllatuskülalised.

Muusikat siduvad vahetekstid on kirjutanud Janek Mäggi, neid loevad Mait Malmsten ja Margus Prangel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing