Panga- ja ID-kaartide tootja püsis kasumilainel

Anne Oja 25. juuni 2011, 14:41

Panga- ja ID-kaartide ning autojuhilubade tootja TRÜB Baltic sai käibe vähenemisele vaatamata üle 9 miljoni krooni kasumit.

Ettevõtte käive langes 86 miljonilt kroonilt 82,2 miljonile kroonile, kuna pangad olid terve aasta hõivatud euro kasutuselevõtuga, nähtub TRÜB Balticu majandusaruandest. Tunamulluse 9,9 miljoni kroonise kasumi asemel teeniti sellegipoolest 9,2 miljonit krooni kasumit. 

Möödunud aastal kolis TRÜB Baltic tootmise Swedbanki peahoonest Laki tänavale. Tootmisvõimalused avardusid ja tänavu plaanib ettevõte käivet kasvatada, pakkudes seehuures allhanget Soomes kasutatavate pangakaartide tootmisel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. June 2011, 14:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing