Soe uitav indie

Andres Haabu 01. juuli 2011, 00:00

Bon Iveri nime all muusikamaailma vallutava ameeriklase Justin Vernoni värskeim laserketas sisaldab endas kõvade helikatsetuste tulemusena sündinud indie-sugemetega intiimset muusikat, mida stiililt võiks nimetada popiks. Enamasti falsetis lauldud vokaal viib kuulaja uitama palade pealkirjades mainitud reaalsetesse ja ka välja mõeldud paikadesse. Madalamalt ja karedamalt kõlab Bon Iver palades "Minnesota, WI" ja "Hinnom, TX". Meelde jääb ka albumi esimene emotsionaalselt trummeldav "Perth". Veidi nukralt unelev ja unistav album keskendubki peamiselt Vernoni voogavale vokaalile, mida saadavad vaheldumisi elektroonika, kitarr ja klaver. Bon Iver väärib oma viimase südamliku albumiga kohta heas kirjas ja muusikasõprade kõrvatrummidel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing