Sõõrumaa ostab turvafirma

Silvia Kruusmaa 30. juuni 2011, 16:05

Urmas Sõõrumaale kuuluv K Grupp Ida Turvateenused OÜ ning Eesti ja Rakvere üks vanemaid turvafirmasid VSS Viru Julgestusteenistus AS sõlmisid 21. juunil 2011 müügilepingu ühendamaks jõud.

Tehingu peab kooskõlastama lõplikult konkurentsiamet.

1999. aastal tegevust alustanud K Grupp kuulub 100% Urmas Sõõrumaa poolt kontrollitavale valdusettevõtele Silverline Invest OÜ.
VSS Viru Julgestusteenistus AS on asutatud 1993. aastal Rakveres, ettevõtte juht ja omanik on Ain Mets.

Pärast müügilepingu sõlmimist jätkab Rakvere juhina Ain Mets, ettevõte lubab pakkuda klientidele edaspidi veelgi professionaalsemat ja usaldusväärsemat turvateenust tänu K Grupp tugevale üle-Eestilisele haardele.

K Grupp Turvateenused OÜ juhatuse esimees Sven Nuutmann sõnas, et K Grupi jaoks on tegemist väga tähtsa ajaloolise tehinguga mis tugevdab veelgi ettevõtte positsiooni kogu Lääne- ja Ida-Virumaal ning viib ettevõtte üheks juhtivaimaks turvateenuse pakkujaks antud regioonis.

VSS Viru Julgestusteenistus AS omanik Ain Mets sõnas, et kahe turvaettevõtte ühinemine Eesti ärimaastikul on loogiline jätk pikaajalisele tegevusele turvavaldkonnas ja kuna ühinevad kaks Eesti kapitalil tegutsevat ettevõtet, siis annab see ühinemisele positiivse lisaväärtuse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. June 2011, 16:05
Otsi:

Ava täpsem otsing