VIDEO: Pagas kadunud? Lend hilines?

Alyona Stadnik 08. juuli 2011, 12:01

Lennureisjad ei tea tihti oma õigusi, näiteks mida teha, kui lend hilineb, pagas läheb kaotsi või kui lennuki pardale ei lubata.

Käesoleva aasta esimese kuue kuu jooksul on ECC-võrgustiku (European Consumer Centres’ Network ehk Euroopa Tarbijakaitsekeskuste võrgustiku) keskustele laekunud üle viie tuhande lennureisija õigustega seotud pöördumise, puudutades nii lendude hilinemisi, tühistamisi, pardale mittelubamisi kui ka pagasiga seotud probleeme. Paljuski on tarbijate kaebused tingitud asjaolust, et enda õigustest lennureisijana ei olda teadlikud ning ei osata probleemi tekkimisel küsida abi ning hoolitsust.

Eile jagasid EL-i tarbija nõustamiskeskuse töötajad Tallinna Lennart Meri Lennujaamas teavet lennureisija õigustest ning nõustasid antud teemal kõiki huvilisi. Äripäev küsis Tallinna Lennujaamas reisijatelt, milliseid probleeme on neil esinenud mõne lennujaamaga või -firmaga.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    13. July 2011, 09:16
    Otsi:

    Ava täpsem otsing