Tarbijakaitse uurib reisifirmade aruandeid ja prognoose

Anne Oja 20. juuli 2011, 20:50

Turismifirmad pidid 20. juuliks esitama tarbijakaitseametile protokolli oma pakettreiside müügi kohta selles kvartalis ning prognoosid järgnevaks kvartaliks, mis aitab makseprobleeme ennetada.

Tarbijakaitseamet on reisifirmade käekäigul põhjalikumalt silma peal hoidnud juba eelmisest aastast alates, mil turismifirmadel tekkis suuremaid makseraskusi ning pankrotti läks Top Tours, vahendas "Aktuaalne kaamera". Ka sel aastal pole olukord paranenud ning reisikorraldajate ridadest lahkus Estour.

Reisifirmade aruannete esitamine lubab tarbijakaitseametil näha, kas ettevõtte tagatis on piisav, hinnata eelmise kvartali läbimüüki ning vaadata, kuidas prognoosib ettevõte oma tulevase kvartali müüki.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. July 2011, 20:50
Otsi:

Ava täpsem otsing