Bell jätkab Tallinna Vee nõukogu liikmena

Anne Oja 12. august 2011, 11:07

Kolmapäeval, 27. juulil pikendas United Utilities BV ASi Tallinna Vesi nõukogu liikme Leslie Anthony Belli ametiaega uue ametiaja kestuse võrra, teatas veefirma börsile.

Leslie Anthony Bell töötab United Utilities Utility Solutionsi tegevdirektorina. Ta liitus United Utilities'iga 2001. aastal ning omab magistrikraadi ehitusgeoloogia alal. Bellil on varasem kogemus ehitussektorist, ta on töötanud sellistes ettevõtetes nagu AMEC Civil Engineering ning Colcrete Ltd. Bellil ei ole Tallinna Vee aktsiaid, ent ta oli Tallinna Vee nõukogu liige ka aastatel 2001-2003.

Tallinna Vee põhikirja kohaselt on suuraktsionäril United Utilities BV-l (UU) õigus määrata kaks nõukogu liiget  ja Tallinna linnal kui teisel suuraktsionäril samuti kaks nõukogu liiget. Lisaks võivad suuraktsionärid esitada kokku kolm valitavat nõukogu liikme kandidaati. Lisaks valib aktsionäride üldkoosolek kaks sõltumatut nõukogu liiget.

Tänase seisuga on Tallinna Vee nõukogu liikmeteks Robert John Gallienne, Leslie Anthony Bell (UU), Simon Gardiner (UU), Philip Aspin (UU), Rein Ratas (Tallinn City), Toivo Tootsen (Tallinn City), Deniss Boroditš (Tallinna linn), Mart Mägi (sõltumatu) ja Valdur Laid (sõltumatu).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2011, 11:07
Otsi:

Ava täpsem otsing