Kadrin Karner • 14. september 2011 kell 9:13

Lang: miks ei peaks Michalil ATS õnnestuma?

Endine justiitsminister ja praegune kultuuriminister Rein Lang leiab, et praegusel justiitsministril Kristen Michalil võib tänu eelmiste ministrite tehtud tööle minna korda uue avaliku teenistuse seaduse (ATS) valmissaamine.

„Aga miks ta ei peaks õnnestuma, on minu vastus,“ vastas Lang telefonis tänasele päevaküsimusele, miks peaks Kristen Michalil õnnestuma Eestile uue ATSi toomine. Samas lisas ta kohe: „Seda on ju nii kaua tehtud, neid vaidlusi on peetud juba seitse-kaheksa aastat. Lõpuks tuleb jõuda lõpuni. Ega Kristen Michal alusta ju nullist.“

Langi sõnul on seda tehtud kaua ja tehtud on ka väga palju. „Eelmine kord jooksis ta Isamaa ja Res Publica liidu vastuseisu tõttu ummikusse, loodetavasti õnnestub meil nüüd partnereid paremini valida,“ lisas ta.

Hetkel kuum