• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ettevõtjad: rikaste TOP on huvitav lugejaile, mitte meile

  Ettevõtjate hinnangul pole Äripäeva rikaste pingerida koostatud õigetele andmetele tuginedes. Lugejatele on see huvitav, aga ettevõtjatele endile ei anna see midagi.

  "Ettevõtetele ei ole seda kindlasti vaja, aga ajalehe tiraaži see kindlasti suurendab. Tavainimese jaoks on vajalik küll. Ma ei ole selle pingerea poolt ega vastu," kommenteeris ettevõtja Rein Kilk.
  Eelmisel aastal pingereas 482. kohal olnud Lihapagar OÜ juhatuse liige Raul Lusti on arvamusel, et seda pingerida ei ole vaja koostada. "Minu arvates on see täiesti mõttetu asi. Kelle jaoks seda vaja on? Kui palju seal need andmed üldse õiged on?" küsis ta.
  Lusti sõnul sõltub kõik sellest, kuidas keegi andmeid majandusaasta aruandes kajastab. "Ega need andmed pole päris õiged. Ma ei tea, mis selle pingerea eesmärk üldse on. Las igaüks loeb oma raha, kui palju on ja kui hästi saab hakkama, mis seal ikka teiste oma lugeda," rääkis ta.
  Ettevõtja Olari Taal on sama meelt, et pingerida kajastab väga kaudseid andmeid. "Kui see ka kajastaks õigeid andmeid, ei oleks sellel rohkem väärtust. Aga inimesed loevad seda ikka hea meelega," arutles Taal.
  Äripäev avaldab 5. oktoobril Eesti rikaste pingerea ning küsis ettevõtjatelt, kas sellist edetabelit on vaja Eestis koostada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Nädala lood: Enefit Greeni triumf ja kuidas kurikuulus ärimees oma esimese miljoni teenis
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Indrek Kasela Enefiti IPOst: kodanikuna takka ei kiida, aga investorina olnuks patt mitte osaleda
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.