• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Alcoa aktsia 2 aasta madalaimal tasemel

  Alcoa aktsia kaupleb madalaimal tasemel peale 2009. aasta maid kui analüütikud kärpisid alumiiniumitootja kasumiootusi seoses madalate alumiiniumi hindade ning Euroopa tootjate aeglustuvate tellimuste pärast.

  Alcoa on esimene USA börsiettevõtetest, kes enda kvartalitulemused avalikustab. Investorid jälgivad Alcoa tulemusi, kuna see aitab seada tooni, mida investorid võivad teistelt ettevõtetelt oodata. Alcoa avalikustab enda tulemused 11. oktoobril.
  Analüütikud ootavad 3. kvartaliks 24 senti aktsia kohta, mis on 32% vähem kui 1. juulil prognoositud 36 senti. Analüütikud on langetanud ka 2011. aasta kasumiprognoosi 17% ehk 1,12 dollarile aktsia kohta. Eelnev prognoos oli 1,34 dollarit aktsia kohta.
  Anthony Rizzuto, Dahlman Rose & Co.-s oli üks viimastest analüütikutest, kes kärpis Alcoa prognoose. „Me rääkisime Alcoa juhtkonnaga ning nende sõnul koges enamus turge, välja arvatud lennundus, aeglustumist kuna domineerisid makromajanduslikud mured. Selline aeglustumine on kõige suurem Euroopas,” ütles Rizzuto.
  Vaatamata mitme kuu pikkusele langusele on Alcoa aktsia Wall Streetil hinnas. 61% 18-st analüütikust soovitavad investoritele Alcoat. Ainult 2 analüütikut soovitavad müüa.
  Alcoa aktsia maksab 8,80 dollarit. Aktsia on aastaga kaotanud 42% oma väärtusest, olles sellega üks enim langenud kõikidest Dow Jonesi komponentidest.  
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Bigbanki varade maht ületas esmakordselt miljardi piiri
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.