Mihkelson: avalikku raha peaks kasutama läbipaistvalt

Kadrin Karner 10. oktoober 2011, 11:59

Riigikogu liikme ja endise ajakirjaniku Marko Mihkelsoni sõnul peaks Euroopa Liidust tulevat raha kasutama läbipaistvalt. Seda eesmärki aga ELi rahade eest personaalset koolitust saanud tippametnike nimede salastamine ei kanna.

Äripäev küsis tänase päevaküsimusena kas Teie meelest on põhjendatud, et riik on salastanud tipp-riigiametnike nimed, kes on saanud Euroopa Liidu rahade eest personaalset koolitust.

"Minu arvates pole see otsus kooskõlas Eesti üldise hoiakuga suurendada Euroopa Liidu vahendite kasutamise avatust," vastas Mihkelson. "Ma ei tea, millised on andmekaitseinspektsiooni argumendid, kuid avaliku raha kasutamisel peaks eeskätt kehtima läbipaistvuse põhimõte," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. October 2011, 15:32

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing