Ajakirja Imeline Ajalugu avanumber müüdi läbi

1706-aripaev 26. oktoober 2011, 09:08

Ajakirja Imeline Ajalugu esimene, 13. oktoobril ilmunud number müüdi suuremates müügipunktides loetud päevadega viimseni ära. Ajutise leevendusena andis toimetus müügivõrku koordineerivale Lehepunktile 1300 eksemplari juurde, kuid needki on otsakorral.

Kuigi üksikmüüki läinud esialgne kogus oli võrdlemisi suur, tervelt 9000 eksemplari, ei osutunud see piisavaks. Toimetus vabandab huviliste ees, kellele ajakirja ei pruugi jätkuda. Kui suuremates müügipunktides, näiteks hüper- ja supermarketites, võib ajakiri olla otsa saanud, siis mõningates väiksemates müügikohtades, näiteks bensiinijaamades või R-Kioski ketis, võib seda veel olla.

Ajakirja täiendava koguse trükkimine ja müüki paiskamine ei ole enam otstarbekas, sest novembri keskel ilmub Imelise Ajaloo värske number.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    30. October 2011, 13:02
    Otsi:

    Ava täpsem otsing