• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Euroopa aktsiad taas punased

  Investorid ei kipu Euroopas aktsiaid ostma enne, kui euroala liidrid ei ole seletanud, kuidas nad suurendavad EFSFi.

  Taani tuulegeneraatoritootja Vestas Wind Systemsi aktsia hind kukkus 18,3 protsenti, 91 Taani kroonile. Ettevõte kärpis käibe- ja marginaaliprognoose.
  „Kauplejad vaevalt lähevad riski võtma nii nagu läinud neljapäeval, kuna soovitakse selgust,“ ütles London Capital Groupi kaupleja Jonathan Sudaria. „Euroopa Keskpanga pressikonverentsi ja G20 kohtumiseni eelistavad kauplejad istuda ja oodata.“
  UniCrediti aktsia hind langes 4,6 protsenti, 0,858 eurole. La Stampa kirjutas, et Itaalia suurim pank plaanib tõsta kuus kuni kaheksa miljardit eurot värsket kapitali. Leht ei kirjutanud, kus ta infot sai. Pank keeldus kommnetaarist.
  Euro Stoxx 50 indeks langes 1,7 protsenti. Saksamaa aktsiaturg langes 1,6 protsenti, Prantsusmaa 1,8 protsenti, Hispaania 1,4 protsenti, Itaalia 2,5 protsenti ning Šveits ja Suurbritannia ühe protsendi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Täna on valimispäev – viimane võimalus oma hääl anda! Eelhääletamisel osales 39,6% valijatest
448 valimisjaoskonda üle Eesti on täna avatud kella 9.00 hommikul kuni kella 20.00 õhtul. Valija saab oma linnas või vallas, Tallinnas linnaosas hääletada ükskõik millises jaoskonnas.
448 valimisjaoskonda üle Eesti on täna avatud kella 9.00 hommikul kuni kella 20.00 õhtul. Valija saab oma linnas või vallas, Tallinnas linnaosas hääletada ükskõik millises jaoskonnas.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.