• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  VIDEO: "Samosti kaasamine on poliitiline"

  Priit Hõbemägi peab Anvari  Samosti palkamist Postimehe vastutavaks peatoimetajaks kummastavaks.

   [archiveVideo id='meediaseminar.flv'][/archiveVideo]
  "Samosti positsioon Postimehes siiski kummastab. See ei ole ju mingi hiigeltoimetus, kus on mitusada ajakirjanikku ja kümme mahukat lisaväljaannet-ajakirja. See on Eesti mõõtudes tavaline toimetus, tavalisest hulga suurem on vaid online osakond, mida on mitut puhku põhitoimetusega liidetud ja lahutatud. Erik Roose on kogenud peadirektor, kes ei vaja mingit ülevaatajat, Merit on kogenud peatoimetaja..., kes ka ülevaatajat ei vaja. Loodud on mingi tehislik superstruktuur, mis ilmselt pole igavene," kirjutas Hõbemägi Keskpäevatunni Facebooki lehel.
  Kevadel Eesti Ekspressi peatoimetaja kohalt lahkunud ja Ekspress Grupi multimeedia uudisruumi projekti juhtima läinud Hõbemägi arvates on otsus poliitiline. "Mina arvan, et Samosti kaasamine on poliitiline ja täidab eesmärki Postimees lõplikult etableerida kui Eesti ajakirjanduse nr 1. Aasta liberaal, presidendi lemmik, terav raadiokriitik ja Läti olude tundja süsteemi tipus, olgugi et vabalt õhus hõljuva apeksina peab näitama - Postimees pole mingi lihtlabane "kommertsmeedia", see on suure poliitika käepikendus ja tööriist, ülalpool teisi punnitajaid," kirjutas Hõbemägi.
  Eile avalikustati, et endine BNSi Anvar Samost asub Postimehe vastutavale peatoimetaja kohale Postimehes.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.