• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eestis levib heategevuse pisik

  Rahale, kellaajale, energiale, aastaaegadele, toodetele ja toidule on iseloomulik olla ringluses, sama käib tarkuseterade ja heategude kohta. Teed sina kellelegi head, teeb keegi sinule. Kõlab nagu klišee, aga ometi on see tõsi.
  Seepärast ongi tore tõdeda, et aasta-aastalt on järjest enam hakanud Eesti ühiskonnas levima heategevuse pisik. Nii ettevõtted kui ka eraisikud panustavad aina rohkem oma aega, raha, tooteid ja teenuseid lastekodude, haiglate, loomade varjupaikade, haridusasutuste, teaduskeskuste ning aidsi ennetamist, päästetöid ja toiduabi korraldavate sihtasutuste tegevusse.
  Kui ettevõte või eraisik ei saa abistada rahaga, tullakse SA Maarja Küla juhataja Ly Mikheimi sõnul sageli appi vabatahtlikuna, oma toodangu või teenustega. Samuti ei peeta enam ammu paljuks ulatada abikätt neile, kes elavad sootuks teisel kontinendil ja teistsuguses keskkonnas.
  Tore, et selles kõiges on hakatud nägema väärtust nii ettevõtete, inimeste endi kui ka ühiskonna jaoks. Võidavad ju kõik. Paraneb toodete-teenuste kvaliteet, suurenevad inimeste motiveeritus ja heaolu ning firmade võimalus ühiskonnale midagi tagasi anda.
  Lugematuid kordi olen lennukiga reisides kuulnud lauset, et esmalt tuleb panna hapnikumask endale pähe ja alles siis minna teisi aitama. Olgugi et Eestis pole sugugi kõik hästi ja arenguruumi on palju, oleme me suutnud hapnikumaski majandusliku turbulentsi ajal pähe panna ja abivajajatele appi tõtata.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.