• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pool firmadest mõtleb värbamisele

  Siiski kavatseb CV-Online'i küsitluse põhjal lähema poolaasta jooksul uusi töötajaid juurde värvata väiksem protsent tööandjaid kui mullu.
  CV-Online'i juhatuse liikme Agu Vahuri sõnul kinnitab selline muutus nende varasemat nägemust, et üks suur värbamiste periood oli 2010. aasta teine pool ja 2011. aasta ning eriti selle esimene pool, mil taastati enamasti endisi mahte ning seetõttu ka värvati hoogsalt. "2012. aastal saame tõenäoliselt näha stabiilset, tasakaalustatud nõudluse-pakkumise suhet tööturul," ütles Vahur.
  CV-Online'i uuring näitas, et 45% tööandjatest (mullu novembris 70%) soovib lähima kuue kuu jooksul töötajaid palgata.
  CV Keskuse küsitluses vastas ligi 64% küsitletutest jaatavalt küsimusele, kas kavatsete värvata töötajaid, mullu oli see number 60%.
  Elion on selle aasta üheksa kuuga palganud 234 uut töötajat. "Elion on hea koht, kus näiteks IT-huviga inimesed saavad oma karjääri alustada ning ettevõtte sees edasi liikuda," selgitas Elioni personalikonsultant Kristi Kollo.
  Ta lisas, et samuti tekib ka uusi tegevusvaldkondi, kus on suurem rõhk uutele IT-teenustele, millega seoses vajatakse häid inimesi. Eile oli Elionil 14 aktiivset tööpakkumist.
  Järgmisesse aastasse vaadates ütles Kollo, et värbamist plaanitakse selle aastaga samas mahus jätkata.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.