• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  GMi ja Chrysleri novembri automüük näitas tõusu

  Chrysler ja General Motorsi automüük näitas möödunud kuu tugevat tõusu, mis on märk sellest, et inimesed on lõpuks hakanud asendama enda sõidu- ja veoautosid, mida nad majanduslanguse ajal hoidsid, kirjutab Bloomberg.

  Võrreldes möödunud aasta novembriga, tõusis Chrysleri automüük 45%, General Motorsil 7%.  USA tarbijad, kellede Tänupühade nädalavahetuse ostuhullus tegi rekordi, turgutasid ka Ameerika automüüki, mille aastane määr võib jõuda 13,4 miljoni autoni, arvavad analüütikud.
  „Ma arvan, et meil oli terve aasta parim kuu,” ütles Alan Baum, Baum & Associatesi analüütik. „Suure tõenäosusega kandub see edasi ka detsembrisse. Autosektori taastumine läheb paremini kui majanduse taastumine.”
  Tänupühade nädalavahetusel kulutasid tarbijad rekordilised 52,4 miljardit dollarit, automüük välja arvatud. Tarbijakindlus novembris tõusis 8 aasta kiireimas tempos ning inimeste arv, kes plaanivad endale uue sõiduki 6 kuu jooksul osta tõusis selle aasta aprilli tasemeni.
  Ford Motor Co. automüük võib novembris kasvada 10%, selgub 8 analüütiku keskmisest hinnangust. „Novembri jaemüügi keskkond oli tarbijatele hea ,” ütles Erich Merkle, Fordi müügianalüütik. „Tarbijad on pikka aega tagasihoidlikud olnud, kuid Must Reede andis põhjuse sisseoste teha.”
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tegelikult oleme me eriolukorras – käitugem siis vastavalt
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Raadiohommikus: kui palju kallinevad kinnisvara, kütus ja autod?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis sukeldume kinnisvarasse ja autode maailma, aga ei jäta kõrvale ka kütuseturgu või muusikaäri.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis sukeldume kinnisvarasse ja autode maailma, aga ei jäta kõrvale ka kütuseturgu või muusikaäri.
Ortodontide palgatase ulatub 9000 euro kanti
Kõige rohkem teenivad Eesti arstidest ortodontia eriala esindajad, kelle kuupalk oli märtsis keskmiselt 9082 eurot.
Kõige rohkem teenivad Eesti arstidest ortodontia eriala esindajad, kelle kuupalk oli märtsis keskmiselt 9082 eurot.