Euroopa börsid ootavad USA makronäitajaid

Romet Kreek 22. detsember 2011, 11:45

Euroopa börsid on täna alustanud päeva tõusuga. Investorid ootavad majanduse taastumise märke täna USAs avaldatavatest töötu abiraha taotlejate ja tarbijausalduse numbritest.

International Consolidates Airlines (ICA), millise nime taha varjab end British Airwaysi ja Iberia liitfirma, aktsia hind tõusis ühe protsendi, 146,6 pennile. Deutsche Lufthansa aktsia hind tõusis 1,7 protsenti, 9,19 eurole. ICA tahab osta Deutsche Lufthansalt viimase üksuse BMI.

Ühendkuningriigi aktsiaturg tõusis 0,9 protsenti, Saksamaa 1,0 protsenti, Prantsusmaa 1,0 protsenti, Hispaania 0,6 protsenti, Šveits 0,4 protsenti, Itaalia 1,0 protsenti, Taani 0,3 protsenti, Soome 0,9 protsenti, Norra 1,0 protsenti ja Rootsi 0,5 protsenti.

USA aktsiaindeksifutuurid vihjavad praegu USA peamiste indeksite väikese tõusuga avanemisele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. December 2011, 11:45
Otsi:

Ava täpsem otsing