Indrek Kald • 19. aprill 2013
Jaga lugu:

Reform tahab Laine Randjärve Tallinna linnapeaks

Reformierakonna poolt võib Tallinna linnapeakandidaadiks saada riigikogu aseesimees Laine Randjärv.

Randjärve sõnul on Tallinna linnapea tähtsaim ülesanne luua Eesti pealinnas elukeskkond, kus tähelepanu keskmes on linnakodanik ja tema vajadused, mitte aga linnavalitsejate ambitsioonide eksponeerimine.

"Normaalsed suhted riigiga ja hea koostöö naabervaldadega, pealinna seaduse algatamine, riigi pealinna inimesesõbralik valitsemine ja väärikas nägu on eesmärgid, mille saavutades loome rahuliku ja turvalise linnaruumi elanikele ja külalistele," rõhutas ta.

"Soovime arendada Tallinnast tõeliselt kultuurse ja konkurentsivõimelise maailmalinna, kus end koduselt tunnevad nii vanad kui noored igal elualalt, kus ei jagata inimesi omadeks ja võõrasteks ega vastandata erinevaid kogukondi. Tallinn vajab perenaise ranget kätt, julget mõtet ja hoolivat südant," lisas Randjärv Reformierakonna pressiteate vahendusel.

"Reformierakonna Tallinna piirkonna liikmed esitasid Laine Randjärve üheks Tallinna linnapeakandidaadiks," ütles erakonna Tallinna piirkonna arendusjuht Rene Ilves. Linnapeakandidaate on võimalik esitada 13. maini ning lõpliku otsuse teeb Tallinna organisatsiooni üldkogu 17. augustil.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum