• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Puhkepäev. Jaks ei lõpe

  Pärast bändiliikme Régine Chassagne’i vanemate kodumaa Haiti külastamist hakkas ansambel muusikale teisiti vaatama. Mõjutused Haiti kultuurist ja kohalikust rara-muusikast leidsid oma koha ka värskel plaadil.

  Alustanud salvestamist Louisianas, kolis bänd peagi oma tegevusega Jamaicale, kus mahajäetud palees pea kuuekümnest lauluideest topeltplaadile mahtunud 13 valmis vorbiti. Bändi inspireeris muusikat tegema lisaks Haiti kultuurile ka 1959. aasta film “Black Orpheus”, mille peateemadeks on surm ja isolatsioon.
  Tõsistele meeleoludele vaatama on pikk plaat kardetust aga märkimisväärselt reipam. Esimesena kõlavas nimi­palas “Reflektor” kuuleb pea sosistavat Régine Chassagne’i ja traditsiooniliselt emotsionaalse vokaaliga Win Butlerit, taustaks klaver ja mitmed eksootilised pillid.
  “Here Comes The Nighttime” on juba selgete kariibi rütmidega. Bändi eelmise plaadi “The Suburbs” veidi kramplikust püüdlikusest pole neis lugudes jälgegi.
  Uus kogumik on hulga nüansirikkam ja energilisem. Palad surisevad elust.
   
  Hinnang
  Arcade Fire – “Reflektor”
  Hinnang: 9
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.