Kesk: võimule saades toome eestlased kodumaale tagasi

Indrek Kald 19. veebruar 2014, 12:33

Tallinna linnapea Edgar Savisaar lubas Keskerakonna võimule tulles hakata eestlasi kodumaale tagasi tooma.

Täna Jeruusalemmas immigratsiooniministri Sofa Landveriga kohtunud Savisaar õppis Raepressi teatel tundma Iisraeli immigrantide vastuvõttu ja ühiskonda lõimumise süsteemi - kuidas lahendatakse elamis-, tervishoiu- ja sotsiaalküsimusi nendel, kes tulevad elama Iisraeli.

"Neid kogemusi läheb meile vaja," ütles Savisaar. "Kui me pärast Keskerakonna võimule tulekut Eestis hakkame organiseerima eestlaste tagasitulekut kodumaale, neile elamispinna ja töökohtade küsimuse lahendamist," ütles ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    19. February 2014, 12:33
    Otsi:

    Ava täpsem otsing