Viljandi sai uue põlvkonna pakiautomaadi PackRobot

21. veebruar 2014, 09:20

Logistikaettevõte Itella SmartPOST avas Viljandis esimese uue põlvkonna PackRobot pakiautomaadi, mis sama pakimahu juures võtab senisest neli korda vähem põrandapinda.

Seni kasutusel pakiautomaatidest eristab PackRobotit paki saatmise ja vastuvõtmise mugavus, selgitas ettevõte oma pressiteates. “Kõik vajalikud tegevused saab uues automaadis teha ühes kohas. Enam ei ole vaja minna eemal avaneva ukse juurde, paikirobot väljastab ja võtab paki vastu kasutajakonsooli juures asuvast luugist,” selgitas SmartPOSTi tegevjuht Risto Eelmaa.

Uuendusena on PackRobotiga võimalik eraldi saata XS mõõdus pakke, maksimaalse suurusega 7,5 x 17 x 26 cm (kõrgus x laius x sügavus). XS mõõdus paki saatekulu hind on 2,49 eurot. Kõige suuremaid XL pakke uue PackRobotiga saata ei saa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. February 2014, 09:21
Otsi:

Ava täpsem otsing