Võru aknatootja loodab murda  hankemonopoli

11. märts 2014, 10:10

 Äsja tiitliga Võrumaa ettevõtluse väike vedur pärjatud Võru aknatootja AS RehPol loodab hakata üle pika aja Võru linnas hankeid võitma.

RehPoli tehasejuht Marek Kaiv ütles, et tunnustus on üllatav, sest 20 tegutsemisaasta jooksul pole ettevõte varem linnalt tähelepanu saanud, kuigi on pakkunud linnaelanikele tööd ja maksnud raha linnakassasse, kirjutas Võrumaa Teataja. Vastupidi, Võru linna avalike hangete aknad on tellitud valdavalt Lätist.

Päevas 45-50 akent tootva Võru aknatehase juht loodab, et asi muutub. „Loodan, et uue linnavõimuga kaasnevad meil nüüd suuremad šansid kui aasta tagasi,” tunnistas Kaiv.

Tema sõnul ei olnud varem Võrus hangete võitmine võimalik, kuna hankeid võitis järgemööda volikogu liikme firma, mis tellis aknad volikogu esimehele kuuluvalt Läti aknavahendajalt. Kui selline asi lõppeks, oleks see kasulik eeskätt väiksele Võrule, lisas Kaiv.

Loe lähemalt Võrumaa Teatajast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. March 2014, 13:40
Otsi:

Ava täpsem otsing