Puhkepäev. Turvaline taustasoul

25. aprill 2014, 00:00

Soulimuusiku Aloe Balcc’i kauamängiv “Lift Your Spirit” teeb seda, mida lubab – mähib kuulaja särtsaka muusika lummusesse ja ajab peast viimsegi muremõtte. 1995. aastast muusikamaastikul tegutsev artist pakub eelmise aasta lõpus ilmavalgust näinud ja nüüd järge­mööda erinevates riikides müügile jõudnud albumiga toredat ajaviidet.

Peale uudistest nähtud negatiivsuse turgutas see muusika kolmapäeva õhtul meele­olu tõesti kraadide võrra rõõmsamaks. Mõnusaks vitamiinisüstiks olemine on aga ka suuresti kõik, millega plaat hakkama saab.

Midagi radikaalset sellest oodata ei tasu. Soul- ja popmuusika žanrisse liigituva lood kõlavad turvaliselt, sobides kenasti taustamuusikaks või peo käimatõmbajaks, peale seda ununevad aga kiiresti.

Lisaks leiab terane kuulaja ka sarnasusi teiste, hulga varem ilmunud muusikapaladega. Näiteks soovitan kõrvuti mängima panna pala “The Man” ja Elton Johni kunagine hitt “Your Song”. Sarnasus on märgatav. Selleks on ka põhjust. Selgus, et vanameister John ise oli uue loo loomisega seotud. Tore, aga mitte meeldejääv ja üllatav.

 

Hinnang

 • Aloe Blacc ”Lift Your Spirit” 

Hinnang: 6

Kuula tasuta: www.youtube.com

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  24. April 2014, 16:00
  Otsi:

  Ava täpsem otsing